Gevelreiniging

Gevelreiniging

Verschillende soorten gevelreiniging

Door regelmatig gevelreiniging toe te passen, voorkomt u gevelrenovatie. Na het reinigen van uw gevels is het belangrijk om uw gevel te impregneren, voor het behoud van uw gevels op langere termijn. Afhankelijk van de mate van vervuiling van uw gevels, kiezen wij voor een van de verschillende soorten gevelreiniging:

Gevelreiniging zorgt ervoor dat uw gevels er zo goed als nieuw uit komen te zienZandstralen: Gevelreiniging onder lage druk. Na het zandstralen impregneren wij uw muur zodat deze beter bestand is tegen vuil en algen. Hierdoor zien uw gevels er weer zo goed als nieuw uit.

Hogedrukreiniging: Met de hogedrukreiniger lukt het vaak om het meest hardnekkige vuil van uw gevels te krijgen.

Chemisch reinigen: In sommige gevallen zijn uw gevels zo vervuild dat we zelfs met de hogedrukreiniger het vuil niet van uw gevels af krijgen. Dan is het chemisch reinigen van uw gevels de oplossing. Bij chemisch reinigen brengt Voegersbedrijf W.J. van der Haar een mengsel van chemische stoffen aan op uw gevel om het vuil los te weken en op te lossen. Na het reinigen van uw gevel is het van belang om deze nog een keer met de hogedrukreiniger grondig schoon te spuiten, zodat de chemische stoffen niet in uw gevel trekken.

Gevelreiniging door WJ van der Haar

 

Graffiti verwijderen:
Het is ontzettend vervelend als uw kantoor of bedrijfspand ontsierd wordt door graffiti. Gelukkig kunt u bij Voegersbedrijf W.J. van der Haar terecht voor een snelle verwijdering van de graffiti. Door het gebruiken van de juiste reinigingsmiddelen en techniek is bijna alle graffiti en verf goed van uw gevels te verwijderen. Tevens kunt u ervoor kiezen uw gevels preventief te behandelen tegen graffiti.From the Blog!

The "From the Blog" Row is a completely customizable blog feed and can show up on any page or post within ShapeShifter. You can pick which category(s) of posts show up here, and they offer a rather smart looking presentation that guides people to your blog!